VIDA

Calendar

dec
5
tors
Medlemsmøde på Dansk-Jødisk Museum og juleafslutning Dansk Jødisk Museum
dec 5 kl. 16:30 – 21:00

Museet er hovedmuseum for dansk jødisk kulturhistorie. Museets udstilling er en bred fortælling om jødisk liv i Danmark igennem 400 år, og viser en samling af dansk jødisk kultur, kunst og historie.
Museet er tegnet af den verdensberømte arkitekt Daniel Libeskind, som har taget udgangspunkt i et enestående træk ved dansk jødisk historie: at flertallet af danske jøder blev reddet fra nazismens forfølgelse af deres danske medborgere under 2. verdenskrig. Det er dette menneskelige engagement, som symboliseres i museets form, struktur og lys.
Efter vores besøg på museet vil der være julefrokost på et spisested i nærheden.

Tilmelding via info@vida.dk senest d. 30. november 2019.

feb
6
tors
Få styr på dine dokumenter Kulturstationen Vanløse
feb 6 kl. 17:00 – 18:30

I dag skal man både kunne finde sine dokumenter, vide hvad de indeholder i forhold til GDPR, håndtere adgang til dokumenterne og gøre dem klar til at blive behandlet af robotter.
Lige fra modtagelse af en henvendelse, over sagsbehandling og endelig til arkivering eller kassation skal der hele vejen være styr på hvor dokumenterne er, hvem der har adgang til dem og hvad der er blevet gjort med dem.
Alt det kræver struktur – og den bedste måde at få struktur er at opmærke dokumenterne med kontrollerede og kvalitative metadata, men meget opmærkning er i dag manuel som er både tidskrævende og kræver et stort overblik.
På medlemsmødet giver Brian Jacobsen fra Taxon nogle bud på en automatiseret opmærkning der blandt andet kan anvendes i forhold til GDPR, sagsnumre, CPR/CVR. Der vil selvfølgelig også være live demo på forskellige systemer. Læs mere om Taxon på www.taxon.dk

Tilmelding via info@vida.dk senest d. 4. Februar 2020.